Estetska medicina Anti Age

Medicina je oduvijek bila usmjerena na očuvanje zdravlja, no danas se sve više pozornosti posvećuje i očuvanju ljepote.

Lice je naš 'portal' kroz koji predstavljamo sebe. Nažalost često su prvi znaci „starenja kože“ uzrokovani današnjim tempom života , nedostatkom sna , pušenjem , pretjeranom izlaganju suncu vidljivi prvo na našem licu.

S godinama koža postepeno gubi vlagu, postaje suha , opuštena, gubi volumen i elastičnost, pa bore postaju sve vidljivije. Nekada su bili popularni kirurški zahvati, no neinvazivne opcije pomladivanja postaju sve popularnije zadnjih godina. Cilj je zahvata da izgledate prirodno i pomlađeno

DERMALNI FILERI I BOTOX

Lice je naš 'portal' kroz koji predstavljamo sebe. Nažalost često su prvi znaci „starenja kože“ uzrokovani današnjim tempom života , nedostatkom sna , pušenjem , pretjeranom izlaganju suncu vidljivi prvo na našem licu. S godinama koža postepeno gubi vlagu, postaje suha , opuštena, gubi volumen i elastičnost, pa bore postaju sve vidljivije. Nekada su bili popularni kirurški zahvati, no neinvazivne opcije pomladivanja postaju sve popularnije zadnjih godina. Cilj je zahvata da izgledate prirodno i pomlađeno.

Hijaluronski dermalni fileri

postali su zlatni standard kada je riječ o popunjavanju bora lica i omogućavaju postizanje prirodnog izgleda lica.

Tretman Botoxom

siguran je i jedan od najdjelotvornijih i najpopularnijih estetskih tretmana u zonama oko očiju i na čelu u svijetu Zbog potrebe za podizanjem kvalitete života kroz znanstveni pristup, u svijetu se posljednjih desetak godina udružio velik broj stručnjaka iz različitih grana medicine kako bi pronašli odgovor na pitanje: Kako se pomladiti? Tako je stvorena nova, antiage medicina koja se odupire starenju. Karakterizira ju skup postupaka koji dovode do ublažavanja procesa starenja i održavanja organizma u što boljem stanju.

AntiAge medicina

Zbog potrebe za podizanjem kvalitete života kroz znanstveni pristup, u svijetu se posljednjih desetak godina udružio velik broj stručnjaka iz različitih grana medicine kako bi pronašli odgovor na pitanje: Kako se pomladiti? Tako je stvorena nova, antiage medicina koja se odupire starenju. Karakterizira ju skup postupaka koji dovode do ublažavanja procesa starenja i održavanja organizma u što boljem stanju. Upotreba dermalnih filera odobrena je od strane europske i američke agencije za lijekove već 20 godina. Njihovim injiciranjem u kožu postiže se popunjavanje bora, ali i vraćanje izgubljenog volumena, stvaranje novog kolagena te rehidracija kože . Njima se mogu tretirati: nazolabijalne bore (od nosa prema usnama),perioralne bore (pušačke bore oko usana) lifting jagodica, lifting cijelog lica i povećanje usana.

Za razliku od filera kojima se pune bore lica, Botox je prirodni proćišćeni protein koji proizvodi bakterija Clostridium botulinum koji se daje u injekciji, u izuzetno malim dozama u mišiće lica kako bi zaustavio stvaranje novih bora. U svijetu je poznat kao Botox, a u Hrvatskoj i Europi kao Vistabel .Bezbolan je, a njegova aplikacija traje svega nekoliko minuta. Najčešće se primjenjuje u situacijama: bora između obrva tzv. „bore mrštilice“ , bora s ugla očiju „bore smijalice“.

Svakom pacijentu pristupa se vrlo individualno, te se osmišljava kombinacija najprikladnijih metoda kako bi se dobio dobar rezultat. Ponekad se u svega 15-ak minuta ostvaruju nevjerojatni rezultati. Tajna zanata svakog dobrog estetskog doktora je pomladiti, naglasiti ljepotu, ali tako da sve izgleda prirodno, bez velikih promjena, bez slojeva zavoja i radikalnih promjena u izgledu.

<